Looking For Anything Specific?

Φωτιά Αχαΐα / Ydcl7fybx6veam - Συναγερμός έχει σημάνει στην αχαΐα από νέα φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ζήρια αχαΐας και λόγω των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο.

Φωτιά Αχαΐα / Ydcl7fybx6veam - Συναγερμός έχει σημάνει στην αχαΐα από νέα φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ζήρια αχαΐας και λόγω των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο.. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Σε ύφεση τα μέτωπα στη δυτική αχαΐα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, δόθηκε εντολή για εκκένωση τεσσάρων οικισμών (λαμπίρι, καμάρες.

Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν χωριά δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα.

Ydcl7fybx6veam
Ydcl7fybx6veam from www.tanea.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας για την κατάσβεση επικίνδυνης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας στην αχαΐα. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, δόθηκε εντολή για εκκένωση τεσσάρων οικισμών (λαμπίρι, καμάρες. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα», εξέφρασε στο thebest o πυροσβέστης. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Σε ύφεση τα μέτωπα στη δυτική αχαΐα. Σε εξέλιξη είναι η δασική φωτιά στην κοινότητα δροσιάς με το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές.

Μεγάλη φωτιά τώρα στην αχαΐα. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν χωριά δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. Φωτιά ξέσπασε στην αχαΐα σε δασική έκταση. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαϊα: Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας για την κατάσβεση επικίνδυνης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας στην αχαΐα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές.

Μεγάλη φωτιά τώρα στην αχαΐα. Συναγερμός έχει σημάνει στην αχαΐα από νέα φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ζήρια αχαΐας και λόγω των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα», εξέφρασε στο thebest o πυροσβέστης. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα:

R3glkkeujo1q M
R3glkkeujo1q M from www.reader.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα», εξέφρασε στο thebest o πυροσβέστης. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. Μεγάλη φωτιά τώρα στην αχαΐα. Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν χωριά δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές.

Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51.

Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή οι κάτοικοι εννέα οικισμών. Φωτιά ξέσπασε στην αχαΐα σε δασική έκταση. Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Μεγάλη φωτιά τώρα στην αχαΐα. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. «είναι κάτι που το συνηθίζουμε όταν σώζουμε ζώα από.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές. Σε ύφεση τα μέτωπα στη δυτική αχαΐα. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, δόθηκε εντολή για εκκένωση τεσσάρων οικισμών (λαμπίρι, καμάρες. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51.

Abraorqea7aehm
Abraorqea7aehm from nb.bbend.net
Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. «είναι κάτι που το συνηθίζουμε όταν σώζουμε ζώα από. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα», εξέφρασε στο thebest o πυροσβέστης. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας για την κατάσβεση επικίνδυνης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας στην αχαΐα. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις.

«είναι κάτι που το συνηθίζουμε όταν σώζουμε ζώα από.

Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα, οι οποίες έβαλαν σε μεγάλη δοκιμασία την περιοχή. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα», εξέφρασε στο thebest o πυροσβέστης. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. .για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρεια της αιγιάλειας, στην αχαΐα. «είναι κάτι που το συνηθίζουμε όταν σώζουμε ζώα από. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαϊα: Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας για την κατάσβεση επικίνδυνης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας στην αχαΐα. Σε ύφεση τα μέτωπα στη δυτική αχαΐα.

Posting Komentar

0 Komentar